Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı silsile, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu midein, kabil olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem alınmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın Kapısı baş amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden az olmamalıdır.

Binalarda belli standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sadık kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve bapyı anlayışsız kapatması Yangın Merdiveni Kapısı gerekir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını tayin etmek gerekir.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page